Temaauktion: Garden Life

Datum 3 – 14 april

 


 

Ta steget in i en värld där lockelsen till naturen möter hantverksskicklighet – välkommen till vår trädgårdsinspirerande temaauktion Garden Life.

Det är en auktion kurerad av föremål utvalda för att fylla just din uteplats och hem med charm, sinnrikhet och nyckfull lockelse. Med klassiska trädgårdsskulpturer och utemöbler till tidlösa porslinsserviser, krukor och textilier ger temat Garden Life uttryck för den bestående skönheten i trädgårdsinspirerad design.

Förstärk din utomhusupplevelse genom vårt urval av möbler och dekorationer skapade med ögat vinklat mot naturen. Vad sägs om en trädgårdsgrupp i en härlig blå havston, till största sannolikhet tillverkad av Skoglund och Olson? Eller den klassiska ormbunkssoffan och fåtöljen i gjutgods? Förutom en riklig skara med trädgårdsurnor, ytterfoder och en härligt grön kandelaber dekorerad med bladverk så bjuder även auktion in till hemmets inre vrår. Du finner en floral klänning från Dehå of Sweden, textilier från GP & J Baker och Marimekko. Även svenska formgivare såsom Josef Frank, Björn Trägårdh och Gunnar Asplund medverkar.

Sa du att du saknar en grind till landet? Något av auktionens mer unika föremål är en praktfull järngrind med en blink mot sagornas värld, skapad av konstsmidesmästaren Niklas Fännick. Och är du i behov av en till vattencistern på tomten? Varför inte låta en hög framkallningstank av saltglaserat stengods från Höganäs pryda trädgården då? Auktionen bjuder på flera stora kärl och grytor att fylla med jord och liv. Det finns även så pass stora att du nog får plats med ett eller två olivträd. Oavsett om du är en rutinerad trädgårdsmästare eller en glad entusiast lovar vi med vår temaauktion Garden Life att du har möjligheten att förverkliga din trädgårdsdröm ute som inne.

Så vandra med oss ut på tur – aldrig sur – och hylla våren, ljuset och den tidlösa skönheten i trädgårdsinspirerande design!

Vår visning är öppen vardagar kl 13-17 och lördagar kl 11-15.