Sälj med oss

Vi fokuserar på en variation av föremål där kvalitet och det konstnärliga utförandet är viktigast. Samtidigt vill vi göra säljprocessen så smidig och säker för dig som möjligt. Vi har en lång erfarenhet från auktionsbranschen och vår framgång grundar sig i ett stort engagemang och kunskap hos våra medarbetare. Varje dag klubbar vi 100-tals föremål på auktion via marknadsplatsen Auctionet.com. Genom Auctionet når vi ut till en köpstark svensk och internationell kundkrets. På så sätt kan vi uppnå bästa möjliga slutpris för dina föremål.

Fördelar med att sälja på auktion hos oss

.

Gratis värdering

.
Värderingen är kostnadsfri utan minsta säljtvång.
Värdera online
.
Hemvärdering
.
Hela hem & dödsbon
.
Våra värderingsalternativ

.

Expertis

.
Ditt föremål blir värderat och undersökt av våra erfarna experter som ser till att du får rätt betalt. Vi håller oss dagligen uppdaterade om nya prisutvecklingar.
Kontakta en värderare

.

Vi sköter allting!

.
Vi tar hand om hela processen. Från värdering, katalogisering, fotografering och försäljning till utlämning och transport till slutkund.
Att sälja på auktion

.

Marknadsledande priser

.
Våra föremål säljs via Auctionet, norra Europas ledande auktionsplattform som når 700.00 köpare i över 180 länder med 45.00 aktiva budgivare varje månad.
Auctionet.com

.

Temaauktioner & samlingar

.
Temaauktioner är en central del av vår verksamhet och vi har en gedigen erfarenhet av att framgångsrikt sälja samlingar inom en mängd olika områden.

.

Samarbete

.
Vi är vänföretag med Stockholms Stadsmission. De föremål vi inte kan sälja eller som inte hämtas ut skänker vi vidare till Stockholms Stadsmission.
VÄRDERING
.

Värdera dina föremål online!

Vi värderar dina föremål kostnadsfritt. Värdera ditt föremål online genom vårt formulär. En av våra värderare kommer kontakta dig inom kort.
Till Onlinevärdering

 

.

Hemvärdering – allt du behöver veta!

.
Vi erbjuder kostnadsfri värdering av hela hem samt enstaka föremål.
Läs mer om hemvärdering

.

Att sälja med Kolonn

.
Funderar du på att sälja? Här har vi samlat hela processen.
Så går det till