Sälja

Hos oss kan du värdera och sälja allt från dyrbara antikviteter, konstföremål och designklassiker till de mer vardagliga bruksföremålen som äldre leksaker, teknica och nautica. Det är enkelt att sälja genom oss!

Försäljning

Försäljningen görs via nätauktion på marknadsplatsen Auctionet.com. Säljprocessen är enkel och snabb – utan att det sker på bekostnad av högre slutpriser. På plats hos oss granskas dina föremål och vi föreslår ett utropspris som är en värdering baserat på tidigare försäljningar och ett bevakningspris som är ett dolt minimipris.

Från det att du lämnar in föremål till det att det kommer ut på auktion dröjer det oftast bara några dagar. Föremålen är sedan publicerade på Auctionets side i sju dagar innan de klubbas till högstbjudande. Utbetalning sker normalt 20 bankdagar efter avslutad auktion.

Vår provision är 15% samt slagavgift om 100kr (ink. moms) på klubbat pris. Inga andra avgifter tillkommer.

Här kan du läsa Kolonns försäljningsvillkor

Värdering

Värderingen sker hos oss på auktionshuset utav någon av våra duktiga värderingsmän. Vi har öppet för inlämning av föremål vardagar mellan 13.00-17.00, men det går även bra att maila oss och skicka bilder via info@kolonn.se eller vårt kontaktformulär. Du kan också ringa oss direkt på 08 – 29 33 34.

Om du har skrymmande föremål eller möbler så rekommenderar vi att du tar kontakt med oss och visar bilder innan du kommer till oss.

Det går även bra att kontakta oss genom vårt kontaktformulär

Hemvärdering

Hemvärdering är precis vad det låter som. En värderingsman kommer hem till dig och värderar dina föremål. En hemvärdering är inte begränsad till att du måste värdera hela hemmet utan vi utför även värderingar på delar av hem men också av samlingar av olika slag.

Oavsett om du beslutar dig för att sälja något eller inte efter en hemvärdering så betalar du ingenting, det är helt gratis.

Ring vår hemvärderingsman Thommy Nylund på 070-766 79 81 så berättar han gärna mer.

Hela hem & dödsbon

Inget hem är för stort eller för litet för oss. De praktiska problemen kan vi lösa och det gör vi hela vägen. Vi kan erbjuda helhetslösning som förutom hemvärdering också inkluderar transport och städning i samarbete med auktoriserade företag. Det här brukar vara en uppskattad tjänst när det handlar om flytt eller vid hantering av dödsbon.

Vår mångåriga erfarenhet garanterar dig ett professionellt och hänsynsfullt bemötande. Hur du vill ha hjälp bestämmer givetvis du. Vissa önskar bara hjälp med värdering och eventuell försäljning. Andra föredrar att vi tar hand om hemmet i sin helhet. Vad ni än väljer är vårt jobb att göra processen så smidig som möjligt.

Läs mer om dödsbo här