Värdera enkelt

En värdering av oss är alltid kostnadsfri. Vi erbjuder värdering av hela hem samt enstaka föremål. Välj ett värderingsalternativ som passar dig.

 

Våra värderingsalternativ

E-post

Få ditt föremål värderat genom att skicka ett mejl till oss. Beskriv ditt objekt och bifoga en bild. Du får svar från en värderare så snabbt som möjligt.

.
Kontakta oss

Kontaktformulär

Värdera ditt föremål online genom vårt formulär. Beskriv föremålet och bifoga bilder i vårt formulär. En värderare kontaktar dig inom kort.

.
Till onlinevärdering

Videosamtal

Värdera ditt föremål genom att bli uppringd utav en av våra erfarna värderare via exempelvis FaceTime, Skype, Facebook eller WhatsApp.

.
Kontakta en värderare

Värdering på plats hos oss

Hos oss har du möjlighet att värdera och lämna in dina föremål inför en försäljning. Vi finns på Tulegatan 15 i Sundbyberg. Har du större föremål eller möbler rekommenderar vi att du gör en värdering via e-post innan du besöker oss för bästa service.

.
Våra öppettider

Värdering hemma hos dig

Vi kommer hem till dig och värderar. Kontakta våra hemvärderare och boka en tid för hemvärdering och inlämning. Vi erbjuder värdering av enskilda föremål, men även värdering av hela hem och dödsbon inför försäljning på auktion.

.
Hemvärdering & dödsbo

En värdering av oss är<br>alltid kostnadsfri</center>

VÄRDERING
.

Värdera dina föremål online!

Vi värderar dina föremål kostnadsfritt. Värdera ditt föremål online genom vårt formulär. En av våra värderare kommer kontakta dig inom kort.
Till Onlinevärdering