Köpa hos Kolonn

Vi säljer alla våra föremål via nätauktion på marknadsplatsen Auctionet.com, Europas ledande marknadsplats för auktioner, med över 800 000 köpare från mer än 180 länder. Varje dag publicerar vi nya föremål till försäljning. Vi gör vårt yttersta för att beskriva och fotografera samtliga föremål så korrekt som möjligt så att du ska bli nöjd med ditt inköp. Så här går det till att köpa på onlineauktion.

I

Skapa ett konto

För att börja köpa föremål så måste du först registrera ett konto på Auctionet.com.

.
Registrera på Auctionet.com

II

Hitta föremål

Du finner alla våra föremål både online och i vår visningslokal på Tulegatan 15 i Sundbyberg.

.
Aktuella auktioner
.
Våra öppettider

III

Våra avgifter

När du köper ett föremål via oss så tar vi en förmedlingsprovision på 25% samt 80 kr i slagavgift inkl moms på det klubbade priset.

.
Fullständiga köpvillkor

IV

Betalning

Du har 5 dagar på dig att betala ditt köpta föremål. Betalning kan ske med kort online eller med kort på plats hos oss. Du kan också betala via bankgiro och internationell banköverföring men observera att det kan dröja 3-5 vardagar innan din betalning registreras.

.
Betalning via Auctionet.com

V

Hämta ut föremål

Du har 5 dagar på dig att hämta ut ditt nya föremål hos oss på Tulegatan 15 i Sundbyberg. Vid uthämtning måste du kunna legitimera dig. Ta gärna med dig packmaterial och någon som kan hjälpa dig att bära om du har köpt en större möbel.

.
Våra öppettider

VI

I behov av transport?

Om du vill ha ditt föremål hemskickat till dig så kan du lätt beställa frakt under ”Mina sidor” på Auctionet.com. Om du bor i Stockholm med omnejd kan vi även rekommendera lokala transportörer.

.
Transport via Auctionet.com
.
Transport i närområdet

 


 

Aktuella Auktioner

.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev skickas ut några gånger per månad med information och nyheter kring våra auktioner.
Till Registrering