Auktionshuset Kolonn

Kolonn är ett auktionshus på Tulegatan 15 i Sundbyberg, 10 min från Stockholm City. Sedan starten 2006 värderar och säljer vi antikviteter och designföremål på auktion.

Att sälja sina ägodelar på auktion kan vara personligt och känslosamt. Under åren har vi hjälpt våra kunder med värdering och försäljning av dödsbon, hela hem och enstaka föremål.  Om du vill sälja något tar vi försäljningsprovision men värderingen är gratis, även när vi kommer hem till dig.

För oss på Kolonn så är det viktigt att vara en del av kretsloppet. Vi värnar om miljön och återvinner alltid det vi kan.

Våra värderare har lång erfarenhet från antik och auktionsbranschen och finns på plats för att hjälpa dig med stora och små föremål.

Varmt välkommen att kontakta oss idag!

 

 

Kolonns historia

Kolonn grundades 2006 av Pia och Thommy Nylund, Kent Nordberg och Lars Trumstedt. Tillsammans slogs dörrarna upp i gamla Systembolagetbutiken på Tulegatan 15.

Där klubbades över 90 slagauktioner med fokus på  antikviteter, leksaker och nautika. 2011 gick vi över helt till onlineauktioner och var det första auktionshuset att ansluta sig till marknadsplatsen Auctionet.com.

Idag har verksamheten utökat och vi är 10 medarbetare som varje dag arbetar med att publicera 100-tals föremål på auktion.

Vi säljer allt från klassiska antikviteter, designföremål till smycken, klockor, vapen och givetvis nautika och leksaker. För oss är föremålets kvalitét och formgivning i fokus och det gör att vi kan hjälpa dig som kund med ett brett segment av föremål.

Vi ser ett värde även i de föremål som vi inte tar in till auktion och vi vill att de är en del av kretsloppet. Sedan 2017 är vi stolt vänföretag till Stockholms Stadsmission, och alla föremål som vi av någon anledning inte säljer på auktion skänker vi till deras verksamhet.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev skickas ut några gånger per månad med information och nyheter kring våra auktioner.
Till Registrering