Om oss

... ... ...

Kolonn är ett auktionshus beläget i Sundbyberg, strax norr om Stockholm. Vi etablerades 2006 och sedan 2011 säljer vi föremål dagligen på nätauktion via marknadsplatsen Auctionet.com. Vi värderar och säljer primärt antikviteter och designföremål men är även kända för våra leksaksauktioner. Har du något du vill sälja eller helt enkelt bara vill ha ett eller ett par föremål värderade – tveka inte att slå oss en signal eller skriv till oss via vårt kontaktformulär, alternativt info@kolonn.se

Vi hjälper dig med allt från värderingen till att ta hand om hela eller delar av dödsbon och hem. Om du vill sälja något tar vi försäljningsprovision men värderingen är gratis, även när vi kommer hem till dig.

För oss på Kolonn så är det viktigt att vara en del av kretsloppet. Vi värnar om miljön och återvinner alltid det vi kan.

Kontakt

Auktionshuset Kolonn AB Tulegatan 15
172 78 Sundbyberg

Telefon: 08- 29 33 34 .
Hemvärdering: 070-766 79 81.

Mail: info@kolonn.se

Det går även bra att kontakta oss genom vårt kontaktformulär

Öppettider


Inlämning

Måndag – Fredag 12.00 – 18.00

 

Utlämning

Måndag – Fredag 12.00 – 18.00
Lördag 11.00 – 15.00
 Speciella öppettider
5 januari Stängt
17 januari Stängt

Hitta hit

Pendeltåg till Solna station / Sundbyberg och sedan buss 515, hållplats Tuletorget.
Även gångavstånd från tunnelbanans blå linje, hållplats Sundbyberg, Duvbo eller Näckrosen samt Sundbybergs pendeltågsstation.

Lediga tjänster

 

För närvarande har vi inga lediga tjänster men du är alltid välkommen att skicka in en intresseanmälan till info@kolonn.se.