Antikexpressen

Antikexpressen är ett transport-och flyttbolag som drivs av Michael Ahlman. Det grundades 2000 och ligger i Stockholm. Företaget har F-skattsedel, alla nödvändiga trafiktillstånd och är fullt försäkrade.

Deras ledord är omsorg, omtanke och kvalitet. Dina föremål är i trygga händer under transporten. Antikexpressen tar stort ansvar för kunders flyttlass och värnar om föremålen under hela resan.

Kolonn har samarbetat med Antikexpressen sedan starten 2006.

Antikexpressen kan erbjuda våra kunder en bred service och helhetslösning. Vid användning av Antikexpressen så fakturerar dom dig separat.

 

 

Kontakt

08-99 11 77 eller 070-493 45 19

info@antikexpressen.se

Till Antikexpressen >

Boka Antikexpressen >

 

Antikexpressen hjälper dig med

 

  • Transport till och från Kolonn
  • Flytthjälp
  • Tömning
  • Återvinning
  • Städning

 

 

Städning utförs av dotterbolaget Städexpressen och dom erbjuder alltid garantistäd. Vilket betyder att du har möjlighet att få en ytterligare städning om du inte är nöjd.

Prislista 2021

 

Transport med två man och en lastbil 875 kr/timme*

Transport med tre man och två lastbilar 1500 kr/timme*

Tippavgift: 1000 kr för full lastbil*

Städning: 70 kr/kvm. Garantistäd. *

 

*Vänligen observera att priserna är riktpriser. Kontakta alltid Antikexpressen för att få en offert baserad på dina önskemål.

 

Auctionet

Vi är anslutna till marknadsplatsen Auctionet.com. Auctionet grundades 2011 och Kolonn var det första auktionshuset som anslöt sig till tjänsten. Idag är över 40 auktionshus anslutna i Sverige och Europa. På hemsidan klubbas dagligen tusentals antikviteter, design- och samlarföremål som skickas till kunder över hela världen.

 

Stockholms Stadsmission

Vi är vänföretag till Stockholms Stadsmission.

Varje dag gör Stockholms Stadsmission skillnad för människor som lever i utsatthet i staden.

Vårt stöd bidrar till akuta insatser såsom mat,  kläder och till att människor får känna gemenskap och motivation att förändra sina liv.

Tillsammans gör vi Stockholm till ett mänskligare samhälle för alla.

De föremål vi av någon anledning inte kan sälja eller som inte hämtas ut skänker vi vidare till Stockholms Stadsmission Second Hand verksamhet.

Begravningsbyrån Humana

Vi är samarbetspartners med Humana – en liten och personlig begravningsbyrå på Södermalm, som erbjuder en hjälpande hand före, under och efter begravningen.

Humana ger dig stöd och personlig service genom hela begravningsprocessen.