Aktuellt

Välkommen till vår blogg! Här kan du läsa om vad som händer hos oss på Kolonn samt få information om spännande specialauktioner. Du kan även läsa mer om specifika föremål som säljs samt få tips om kommande auktioner.

Bieber Fever

Vi har fått det stora nöjet att auktionera ut motocrosshjälm och motocrosskläder,burna och signerade av Justin Bieber under hans Sverigebesök 2016, i och med världsturnén Purpose.

Justin Bieber besökte Sverige i september 2016 för en konsert i Stockholm. Som stor motocrossfantast ville Justin gärna passa på att ägna sig åt sin hobby och fick låna en motocross och kläder av Svenska cross-stjärnan Jimmy Olsson och hans flickvän Ellinor Bjurström. Under två dagar åkte paret cross med Justin Bieber och i slutet av dagarna fick paret hjälmen som han använt signerad. Det är denna hjälm och kläderna från dessa dagar som vi nu auktionerar ut. Paret har inte tvättat kläderna sedan mötet så smutsen och svetten från Justin Bieber är fortfarande kvar i kläderna.

Vi ställde tre snabba frågor till Ellinor Bjurström om mötet med världsstjärnan

Hur var det att träffa Justin?
Det var väldigt overkligt och otippat. Han var väldigt trevlig och var bestämd att han ville ha just den rosa outfiten. Jag blev faktiskt positivt överraskad över hur han var som person.

Tyckte han att det var kul att vara i Sverige?
Han verkade gilla Sverige. Han fick ju köra massa Cross, haha. Han hade nog väldigt kul här eftersom att han hade med sig sin kompis Martin Garrix.

Vilken är din favorit låt?
Hmm… det är så svårt! Sorry, är ju alltid en bra låt annars tycker jag One life! Han har ju så många bra. Men hans senaste skiva är ju väldigt bra. Jag ser fram emot all musik han kommer att släppa i framtiden.

Auktionen börjar idag onsdag 23 maj och avslutas den 7 juni på Auctionet.com.

Till föremålet

Välkommen hem till …

There’s no place like home, och visst stämmer det klassiska uttrycket. Våra hem är viktiga för oss och här vill vi trivas. Omgivna av nära och kära men också av föremål. Saker som vi själva har valt och som sporrar känslor och minnen om var vi har varit. På vårens specialauktion hos Kolonn hittar du massor av unika föremål till hemmet oavsett om det är inbott eller nytt.

Du hittar bland annat föremål och möbler ifrån Firma Svenskt Tenn, Carl Malmsten, Carl-Axel Acking, Märta Måås-Fjetterström och Lisa Larson. Eller varför inte en gustaviansk spegel av Carl Gustaf Fyrwald och en kandelaber av Christofle?

För väggen har vi både klassisk och modern konst bland annat Anders Zorn, Oscar Törnå, Carl
Abraham Rothstén, Olle Baertling och en liten blå pärla av Esaias Thorén.

All föremål finns att titta på hos oss i Sundbyberg. Vardagar mellan 12-18 samt lördagar mellan 11-15.

Välkommen in till Kolonn!

Kontakta oss på 08-293334 eller mejla info@kolonn.se om du har några frågor om auktionen.

AUKTION:TRÄDGÅRD

Vintern rasar och vi går mot ljusare tider, äntligen känns det som att våren har kommit för att stanna. Det vill vi på Kolonn fira med att bjuda in dig till vår gröna auktion: TRÄDGÅRD.
Här finns allt för din oas, oavsett om den är på balkongen, i fönstret, vid sommarstugan eller en lummig tomt. Vi hoppas att du ska hitta något som gör att du vill spendera några extra timmar i ditt gröna rum och på så sätt förlänga de ljusa dagarna.

Några av våra favoriter på auktionen är en Trädgårdsgrupp från Grythyttan, en Cresent Världsmästarcykel och en saftservis från Johansfors. Vi har en även en stor sektion med trädgårdsurnor i olika modeller och storlekar, där finns bland annat ett par Faunurnor av Ivar Johnson för Näfvekvarns Bruk. Missa inte heller auktionens klassiker, en Volvo PV 210 Duett ifrån 1965, perfekt för vårens-och sommarens utflykter.

Vi önskar dig en solig start på våren!

Onlinekatalogen finns ute på auctionet.com

https://auctionet.com/sv/editorial/campaign/tradgard-kolonn?campaign=1474&utm_campaign=Kampanj+1474%3A+TR%C3%84DG%C3%85RD&utm_content=slot_before_highlights_position_1&utm_medium=campaign&utm_source=campaign1474