Kolonns årliga Julklappsauktion

Temaauktion 29 november – 10 december

 


 

Varmt välkomna till Kolonns årliga julklappsauktion! Vi är stolta över att kunna presentera ett noggrant utvalt sortiment av exklusiva, tidlösa och individuella presenter. Här finns verkligen något för alla smaker!

För att skapa den perfekta julstämningen i ditt hem har vi ett brett utbud av vackra juldekorationer och ljusstakar. Till det dukade julbordet hittar du en grevlig damastduk från Mörnerska samlingarna, vackra glas i långa rader invid tallrikar ur servisen Flora Danica och Napoleon Ivy. För er som älskar exklusiva klockor och smycken kommer ni inte bli besvikna – vi har ett imponerande utbud av dessa föremål, bland annat ett armbandsur från Omega strösslat med diamanter. Bland smyckerna hittar vi en Trinity ring från Cartier modell large och ett flertal vackra collier av Ole Lynggaard. Bland silverföremålen har vi allt från vackra bestickset exempelvis från Georg Jensen och Wiwen Nilsson till en elegant liten gräddsked även den från Georg Jensen. Perfekta gåvor till någon som älskar fina detaljer och tidlös skönhet.

Under Kolonns stora gran ligger klapparna som får ögonen att tindra på både små och stora barn – Märklintåg i långa banor men även en underbar schweizisk cylinderspeldosa från 1800-talet, med melodier som förgyller de stundande helgerna.

Så varmt välkomna att utforska vårt sortiment av klockor, smycken, modelltåg, porslin och mycket mer. Låt oss tillsammans göra er jul ännu mer speciell och minnesvärd genom att ge och få unika och personliga presenter.

Varmt välkomna till Kolonns julklappsauktion med hela 194 utrop!

 

Vår visning är öppen vardagar kl 13-17 och lördagar kl 11-15.

Till auktionen

Ett urval av auktionen