Inlämning: Sommarhuset

Auktion 24 april – 5 maj
Sista inlämning 19 april

 


 

Nu är det dags att lämna in föremål till Kolonns kommande temaauktion ”Sommarhuset”. Vi är särskilt intresserade av föremål med en egen prägel som får ditt sommarnöje att kännas välkomnande och personligt. Vi söker bland annat efter: stolar, serviser, vackra glas, ljusstakar, speglar, matsalsbord, serveringsvagnar, soffor, mattor, ytterfoder och vaser. Vi söker även efter sådant som hör öppna spisar till såsom spisredskap, eldhundar, vedförvaring och gnistskydd.

Våra temaauktioner är uppskattade och erbjuder en unik möjlighet att sälja dina föremål i en noggrant utvald samling, vilket skapar en atmosfär och uppmärksamhet som maximerar chanserna att få det bästa möjliga priset. Så se till att ta chansen och sälj med oss på någon av våra kommande temaauktioner. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering eller för mer information om hur du kan boka ett hembesök.

Fyll i formuläret nedan för en enkel onlinevärdering, vid frågor kontakta värderingsman Helena Bergström.

Telefon: +46 (0)8 29 33 34
E-post: Helena@kolonn.se

Värderingsförfrågan

För att vi skall kunna göra en så bra värdering som möjligt så ta gärna flera högupplösta bilder och skriv ner mått och skick på föremålen.

  • Dra filer hit eller
    Godkända filtyper: jpg, jpeg, gif, png, pdf, Max filstorlek: 1 GB.