Inlämning: Small Treasures

Auktion 24 januari – 4 februari
Sista inlämning 19 januari

 


 

INLÄMNING PÅGÅR. Vi söker nu små föremål av hög kvalitet.
I februari kommer vi att ha vår populära temaauktion Small Treasures. En auktion för de små välarbetade föremålen som väcker habegär, lust och fascination. Vi söker nu efter små föremål av hög kvalitet såsom miniatyrer, smycken, armbandsur och dosor. Våra temaauktioner är populära och erbjuder en unik möjlighet att sälja ditt föremål i en utvald samling, vilket skapar uppmärksamhet som maximerar chanserna att få det bästa möjliga priset.

Exempel på föremål vi söker. Smycken av utsökta arbeten i guld och silver med ädelstenar och pärlor. Armbandsur från fabrikat som Omega, Longines, TagHeur, Breitling och Rolex. Alla typer av dosor så som allmogedosor i trä ex. snushundar och fint arbetade i silver och emalj. Miniatyrer som exempelvis keramik av Berndt Friberg eller miniatyrmålningar från 1800-talet. Brons från fabrikatörer som Herman Bergmans konstgjuteri och bemålade Wienerbronser. Silver, gärna bägare, ljusstakar, pokaler, smycken och fickur.

Har du föremål du skulle vilja sälja? Kolonn erbjuder kostnadsfria värderingar och hembesök. Vänligen kontakta oss eller fyll i formuläret nedan för en onlinevärdering. Det går också bra att kontakta oss för inlämning, värdering och rådgivning:
Telefon: +46 (0)8 29 33 34
E-post: info@kolonn.se

 


 

Skicka in din förfrågan idag

Värdering : Small Treasures

För att vi skall kunna göra en så bra värdering som möjligt så ta gärna flera högupplösta bilder och skriv ner mått och skick på föremålen.

  • Dra filer hit eller
    Max filstorlek: 1 GB.