Inlämning: Skulptur

Nu är det dags för inlämning till vår kommande temaauktion Skulptur. Denna tredimensionella konstform som fascinerar genom att ha olika uttryck beroende från vilken vinkel man betraktar den. Vi söker nu efter skulpturer av olika material och konstnärer. Våra kunder efterfrågar bland annat: Carl Milles, Ester Eppens, Carin Nilson, Bror Hjorth, Jussi Mäntynen, Carl Eldh, Lisa Larson, Erik Grate, Hans Hedberg, John Lundqvist, Barbro Bäckström, Gunnar Cyrén, Arvid Källström, Alice Nordin och Britta Nehrman.

Våra temaauktioner är populära och erbjuder en unik möjlighet att sälja ditt föremål i en noggrant utvald samling, vilket skapar en atmosfär och uppmärksamhet som maximerar chanserna att få det bästa möjliga priset. Så ta tillfället i akt och sälj på någon av våra kommande temaauktioner.

Om du har föremål du önskar sälja på auktionen är du hjärtligt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering eller för mer information om hur du kan boka ett hembesök.

Fyll i formuläret nedan för en enkel onlinevärdering, vid frågor kontakta värderingsman Desirée Alexandersson.

Telefon: +46 (0)8 29 33 34
E-post: Desiree@kolonn.se

Värdering : Skulpturer

För att vi skall kunna göra en så bra värdering som möjligt så ta gärna flera högupplösta bilder och skriv ner mått och skick på föremålet/föremålen.

  • För att vi skall kunna göra en så bra värdering som möjligt så ta gärna flera högupplösta bilder och skriv ner mått och skick på föremålet.
  • Dra filer hit eller
    Max filstorlek: 1 GB.
      Du kan bifoga bilder på flera föremål samtidigt.