Inlämning: Samtida konst & design

Inlämning pågår. Vi söker nu efter konst och designföremål av formgivare och konstnärer som varit tongivande från 1900-talets senare del fram till nutid. Våra temaauktioner är populära och erbjuder en unik möjlighet att sälja ditt föremål i en utvald samling, vilket skapar uppmärksamhet som maximerar chanserna att få det bästa möjliga priset. Vi är öppna för en bred variation av föremål och priset är inte det enda som spelar roll.

Våra köpare söker speciellt efter: Jonas Bohlin, Mats Theselius, Folkfront, Alvar Aalto, Verner Panton, David Hockney, Claesson Koivisto Rune, Lena Cronqvist, Ernst Billgren, Fredrik Wretman, Hans-Agne Jakobsson, Lars Lerin, Ola Billgren, Linn Fernström, Marie-Louis Ekman, Henri Matisse, Andy Warhol, Arne Jacobsen, John Kandell, Ole Lynggaard, Fornasetti.

Har du föremål du skulle vilja sälja? Kolonn erbjuder kostnadsfria värderingar och hembesök.

Vänligen kontakta oss eller fyll i formuläret nedan för en kostnadsfri onlinevärdering. Det går också bra att kontakta oss för inlämning, värdering och rådgivning:
Telefon: +46 (0)8 29 33 34

E-post: info@kolonn.se

Skicka in din förfrågan idag

Värderingsförfrågan

För att vi skall kunna göra en så bra värdering som möjligt så ta gärna flera högupplösta bilder och skriv ner mått och skick på föremålen.

  • Dra filer hit eller
    Godkända filtyper: jpg, jpeg, gif, png, pdf, Max filstorlek: 1 GB.