Inlämning: Med Kärlek till Keramik

Auktion 10-30 september
sista inlämning 6 september

Inlämningen till Höstens temaauktion ”Med Kärlek till Keramik” pågår nu! Vi söker unika och vackra föremål skapade av några av våra mest omtyckta formgivare. Vår auktion är en hyllning till keramikens skönhet och mångfald, och vi välkomnar föremål i alla typer av keramikmaterial – från porslin och lergods till stengods, flintgods, fajans och terrakotta. Vi är intresserade av både oglaserade och glaserade föremål, och vi tar emot såväl bruksföremål som konstföremål.

Vi erbjuder kostnadsfria värderingar på plats, där våra experter hjälper dig att bedöma värdet på dina keramikskatter. Om du föredrar, kan du även boka ett kostnadsfritt hembesök med en av våra värderare som då kommer hem till dig för att göra en bedömning.

Våra kunder efterfrågar särskilt keramik från följande formgivare: Lisa Larsson, Stig Lindberg, Signe Persson Melin, Berndt Friberg, Rörstrand, Gustavsberg, Birger Kaipiainen, Axel Salto, Tyra Lundgren, Carl-Harry Stålhane, Sven Wejsfelt, Bengt Berglund, Anders & Bess Wissler, Ingrid Atterberg, Hertha Hillfon, Alf Wallander, Ulla och Gustav Kraitz, Ewald Dahlskog, Rut Bryk, Michael Schilkin, Mari Simmulson, Åke Holm, Gunnar Nylund, Hans Hedberg, Wilhelm Kåge, och många fler.

Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta nya hem för dina keramikföremål och hoppas att du vill vara en del av vår auktion ”Med Kärlek till Keramik”. Kontakta oss via formuläret nedan och gör en enkel online värdering eller besök oss på Tulegatan 15 i Sundbyberg  för personlig konsultation. Välkommen!

Värdering : Kärlek till keramik

För att vi skall kunna göra en så bra värdering som möjligt så ta gärna flera högupplösta bilder och skriv ner mått och skick på föremålen.

  • Noterna gärna skick på föremål, deras storlek och eventuellt antal delar. Det går bra att skicka flera föremål i samma förfrågan.
  • Dra filer hit eller
    Max filstorlek: 1 GB.