Inlämning: Kvinnliga konstnärer & Formgivare

Onlineauktion 4-15 oktober @auctionet
Sista inlämning 29 september

 


 

Till vår temaauktion Kvinnliga konstnärer och formgivare söker vi nu konst och design!

Vi är glada att meddela att vi i oktober kommer att anordna en temaauktion som fokuserar enbart på kvinnliga konstnärer och formgivare. Detta är ett tillfälle för oss att uppmärksamma det fantastiska skapandet av kvinnor inom konst och design.

Vi letar nu efter konstverk och design av både nutida och äldre, både okända och kända kvinnliga formgivare och konstnärer. Om du har några föremål som du skulle vilja sälja på vår temaauktion, tveka inte att kontakta oss idag för en kostnadsfri värdering. Du kan också göra en enkel online värdering på vår hemsida. Inlämningen pågår fram till den 29 september och auktionen kommer att hållas mellan den 4-15 oktober på auctionet.com.

Våra kunder har uttryckt särskilt intresse för verk av följande konstnärer och formgivare: Anna Petrus, Carin Nilson, Signe Persson Melin, Märta Måås Fjetterström, Estrid Ericson, Barbro Nilsson, Vera Frisén, Rut Bryk, Lena Cronqvist, Marie-Louis Ekman, Margareta Köhler, Elsa Gullberg och Vivianna Torun Bülow-Hübe, Coco Chanel, Denise Grünstein, Tyra Lundgren, Ingeborg Lundin, Helena Tynell, Åsa Jungnelius, Astrid Gate.

Varmt välkomna!

 


 

Skicka in din förfrågan idag

Värdering : Kvinnliga konstnärer och formgivare

För att vi skall kunna göra en så bra värdering som möjligt så ta gärna flera högupplösta bilder och skriv ner mått och skick på föremålen.

  • Dra filer hit eller
    Max filstorlek: 1 GB.
      Noterna gärna skick på föremål, deras storlek och eventuellt antal delar. Det går bra att skicka flera föremål i samma förfrågan.