Inlämning: Kolonns Asiatiska

Auktion 30 april – 12 maj
Sista inlämning 26 april

 


 

Nu är det dags att lämna in föremål till Kolonns kommande temaauktion ”Kolonns Asiatiska”. Vi är särskilt intresserade av kinesisk konst och porslin, inklusive serviser, skålar, tekannor, vaser, fat, keramik som penselbad och vaser, bronsföremål såsom statyetter, kärl och speglar, samt alla typer av lackarbeten och textilföremål såsom sidenbroderi, träföremål och emalj. Dessutom letar vi efter andra kulturella föremål med ursprung från Asien, exempelvis buddhastatyer och träsnitt.

Våra temaauktioner är uppskattade och erbjuder en unik möjlighet att sälja dina föremål i en noggrant utvald samling, vilket skapar en atmosfär och uppmärksamhet som maximerar chanserna att få det bästa möjliga priset. Så se till att ta chansen och sälj med oss på någon av våra kommande temaauktioner. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering eller för mer information om hur du kan boka ett hembesök.

Fyll i formuläret nedan för en enkel onlinevärdering, vid frågor kontakta värderingsman Christian Törnros.

Telefon: +46 (0)8 29 33 34
E-post: Christian@kolonn.se

Värderingsförfrågan

För att vi skall kunna göra en så bra värdering som möjligt så ta gärna flera högupplösta bilder och skriv ner mått och skick på föremålen.

  • Dra filer hit eller
    Godkända filtyper: jpg, jpeg, gif, png, pdf, Max filstorlek: 1 GB.