|
2024-03-08

Inlämning: Glasklart

Nu pågår inlämning till vårens kommande temaauktion ”Glasklart”. Vi söker glas inom alla kategorier. Det kan handla om serviser, konstglas, vaser, skålar, skulpturer, speglar, ljuskronor eller smycken med glasstenar.


Vi söker både antikt glas så som glättestenar och barocka pokalglas som mer modernt glas av konstnärer som Edvin Öhrström, Emile Gallé, Simon Gate, Edward Hald, Oiva Toikka, firma Venini, Alessandro Pianon, Eva Englund, Ingeborg Lundin, Gunnar Cyrén med fler.

Har du föremål du önskar sälja på auktionen är du hjärtligt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering eller för mer information om hur du kan boka ett värderingsbesök.

Våra temaauktioner är populära och erbjuder en unik möjlighet att sälja ditt föremål i en noggrant utvald samling, vilket skapar en atmosfär och uppmärksamhet som maximerar chanserna att få det bästa möjliga priset. Så ta tillfället i akt och sälj på någon av våra kommande temaauktioner.

Fyll i formuläret nedan för en enkel onlinevärdering, vid frågor kontakta värderingsman Leo Nilsson.

Telefon: +46 (0)8 29 33 34
E-post: Leo@kolonn.se

Värdering : Glas

Har du föremål av glas som du önskar sälja? Kontakta oss idag för en kostnadsfri värdering. För att vi skall kunna göra en så bra värdering som möjligt så ta gärna flera högupplösta bilder och skriv ner mått och skick på föremålen.

  • Det går bra att skicka in flera förfrågningar i samma formulär. Skriv gärna ner föremålens skick och mått. Ta gärna bild på eventuell signatur.
  • Dra filer hit eller
    Max filstorlek: 1 GB.