Inlämning: Garden Life

Auktion 3 – 14 april
Sista inlämning 29 mars

 


 

När ljuset har återvänt i april och det snart är dags att spendera mer tid utomhus, går vår temaauktion Garden Life. Vi söker just nu efter föremål som passar perfekt i trädgården, på verandan, balkongen eller terassen, såsom trädgårdsmöbler, krukor, skulpturer, ytterfoder, piedestaler och solur. Vi är också intresserade av objekt som för tankarna till blommande natur och sommarliv, som till exempel vaser, porslin, glas och ytterfoder.

Just nu pågår inlämning till flera kommande temaauktioner, samt till våra kontinuerliga onlineauktioner. Våra temaauktioner är populära och erbjuder en unik möjlighet att sälja ditt föremål i en noggrant utvald samling, vilket skapar en atmosfär och uppmärksamhet som maximerar chanserna att få det bästa möjliga priset. Så ta tillfället i akt och sälj på någon av våra kommande temaauktioner.

Inlämning pågår fram till den 29 mars och själva auktionen kommer att hållas mellan den 3-14 april @auctionet.com. Om du har föremål som du önskar sälja på auktionen, är du hjärtligt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering eller för mer information om hur du kan boka ett värderingsbesök.

Fyll i formuläret nedan för en enkel onlinevärdering, vid frågor kontakta värderingsman Desirée Alexandersson.

Telefon: +46 (0)8 29 33 34
E-post: Desiree@kolonn.se

Värderingsförfrågan

För att vi skall kunna göra en så bra värdering som möjligt så ta gärna flera högupplösta bilder och skriv ner mått och skick på föremålen.

  • Dra filer hit eller
    Godkända filtyper: jpg, jpeg, gif, png, pdf, Max filstorlek: 1 GB.