2024-06-12

Inlämning: Det dukade bordet

Auktion 25 september-8 oktober,
sista inlämning 20 september.

Inlämning pågår till höstens kommande temaauktion ”Det dukade bordet”. Vi söker föremål som förhöjer upplevelsen vid matsalsbordet, såsom glas, serviser, bestick, ljusstakar, brickor, silver, dukar, servetter, vaser och uppläggningsfat.

Ett dukat bord är mer än bara en plats för måltider; det är en symbol för gemenskap. Genom att duka bordet skapar vi en miljö där människor samlas, delar minnen och bygger relationer. Det handlar inte bara om maten, utan också om den omsorg och kärlek som läggs i att skapa en inbjudande atmosfär. Bordssättningen har genom tiderna reflekterat olika kulturer och tidsperioder, från antikens elegans till dagens mer avslappnade stilar. Ta chansen att lämna in dina föremål och bidra till denna tradition.

Har du föremål du skulle vilja sälja på auktionen? Kontakta oss idag för en kostnadsfri värdering på telefon 08-293334, epost info@kolonn.se eller via formuläret nedan.

Inlämning : Det dukade bordet

För att vi skall kunna göra en så bra värdering som möjligt så ta gärna flera högupplösta bilder och skriv ner mått och skick på föremålen.

  • Skriv gärna ner hur många delar du har och vilka delar det är om det gäller serviser eller hur högt något är om det exempelvis handlar om en vas. Notera gärna även skicket.
  • Dra filer hit eller
    Max filstorlek: 1 GB.
      Ta gärna närbilder på eventuella stämplar och märkningar.