Inlämning: Antika föremål & konsthantverk

Inlämning pågår. Våra temaauktioner är populära och erbjuder en unik möjlighet att sälja ditt föremål i en utvald samling, vilket skapar uppmärksamhet som maximerar chanserna att få det bästa möjliga priset. Vårt huvudsakliga intresse ligger i konst och antikviteter från tidernas begynnelse fram till nutid. Vi är öppna för en bred variation av föremål och priset är inte det enda som spelar roll. Vi värdesätter objektens kvalitet, originalitet och ursprung.

Våra köpare söker speciellt efter: Måleri från omkring sekelskiftet 1900 och fram till 1920-talet. Antikt och modernt silver är mycket efterfrågat. Skulptur av välkända konstnärer. Antika möbler. Porslin och andra föremål från Kina. Antika och moderna smycken av kända juvelerare. Armbandsur från exklusiva klocktillverkare. Samtida konst och formgivning. Ovanliga och unika samlarföremål är också eftertraktade.

Har du föremål du skulle vilja sälja? Kolonn erbjuder kostnadsfria värderingar och hembesök.

Vänligen kontakta oss eller fyll i formuläret nedan för en kostnadsfri onlinevärdering. Det går också bra att kontakta oss för inlämning, värdering och rådgivning:
Telefon: +46 (0)8 29 33 34
E-post: info@kolonn.se

 

 

Skicka in din förfrågan idag

Värderingsförfrågan

För att vi skall kunna göra en så bra värdering som möjligt så ta gärna flera högupplösta bilder och skriv ner mått och skick på föremålen.

  • Dra filer hit eller
    Godkända filtyper: jpg, jpeg, gif, png, pdf, Max filstorlek: 1 GB.