FAQ

Inlämning: Belysning

2024-06-13

Inför vår kommande temaauktion "Belysning" på Auktionshuset Kolonn söker vi nu efter era mest fantastiska ljusinslag för att lysa upp vintern. Vi letar efter allt från eleganta ljuskronor till bordslampor, golvlampor, dekorativa vägglampor, kandelabrar, vackra ljusstakar och unika vägglampetter från alla tidsepoker och stilar.

Kategorier: Inlämning

Inlämning: Small Treasures

2024-06-13

Vi söker nu små föremål av hög kvalitet! I höst kommer vi att hålla vår populära temaauktion "Small Treasures" - en auktion dedikerad till de små, välarbetade föremål som väcker habegär, lust och fascination.

Kategorier: Inlämning

Inlämning: Det dukade bordet

2024-06-12

Inlämning pågår till höstens kommande temaauktion "Det dukade bordet”. Vi söker föremål som förhöjer upplevelsen vid matsalsbordet, såsom glas, serviser, bestick, ljusstakar, brickor, silver, dukar, servetter och uppläggningsfat.

Kategorier: Inlämning

Temaauktion: Glasklart

2024-05-29

Auktionshuset Kolonn erbjuder en temaauktion med ett rikt urval med 70 utrop av gnistrande glasföremål. Välkomna att upptäcka vår temaauktion "Glasklart"!

Kategorier: Glas | Temaauktion

Temaauktion: Skulptur

2024-05-21

Välkommen till vår skulpturauktion – en resa från klassisk till modern konst Upptäck ett brett utbud av tredimensionell konst på vår auktion. Från klassiska verk till moderna skapelser, vårt sortiment spänner över abstrakt och realistisk konst, med något för varje konstälskare.

Kategorier: Temaauktion

Inlämning: Kolonns Sommarkvalité

2024-04-11

Vårt fokus ligger på konst och antikviteter som spänner över olika epoker, från forntid till nutid. Vi välkomnar en mångfald av föremål och sätter värde på kvalitet, originalitet och objektens ursprung.

Kategorier: Inlämning

Temaauktion: Scenkonst

2024-04-10

Vad har The Beatles, Marilyn Monroe, Sickan Carlsson och Gösta Ekman gemensamt? Svaret är självklart scenkonsten, där dessa storheter var och en på sitt eget talangfulla och ytterst unika sätt bidragit med sin sceniska utstrålning och konstnärsskap. Från ett urval av välkända scenkonstnärer presenterar Kolonn ett litet men trevligt urval från film-, teater- och musikscenen där ett flertal objekt är sällsynt förekommande på auktionsmarknaden.

Kategorier: Temaauktion