FAQ

Temaauktion: Gyllene Tider

2024-02-21

Utforska en kollektion av förgyllda accenter, speglar, skulpturer, och antika guldsmycken hos Kolonn. Inspirerad av solens gyllene strålar, sprider Kolonns Gyllene Tider en känsla av lyx och värme mitt i vinterns blekhet. 

Kategorier: Temaauktion

Temaauktion: Retrohem

2024-02-14

I temat Retrohem blickar vi tillbaka till 1900-talets andra halvlek, en period som lekfullt fångar färg, form och funktionalitet med stor framgång.

Kategorier: Temaauktion

Inlämning: Garden Life

2024-02-08

I april när ljuset kommit åter och det snart är dags för att förflytta sig utomhus går vår temaauktion Garden Life. Vi söker nu bland annat efter trädgårdsmöbler, krukor, skulpturer, ytterfoder, piedestaler och solur att ha i trädgården, på verandan, balkongen eller terassen.

Kategorier: Inlämning

Temaauktion: Vapen

2024-02-07

Kolonn öppnar ännu en gång dörren till rustkammaren och plockar fram en spännande blandning av blankvapen, fina skjutvapen, klädsamma uniformer och tuffa hjälmar.

Kategorier: Militaria | Temaauktion

Temaauktion: Leksaker

2024-01-31

Välkommen till Kolonns återkommande leksaksauktion! Här erbjuder vi ett noggrant utvalt sortiment av 180 nummer med fantastiska leksaker från många olika länder och från flera olika tidsepoker. 

Kategorier: Leksaker | Temaauktion

Inlämning: Scandinavian Modern

2024-01-19

Inlämning pågår nu till vår kommande temaauktion - Scandinavian Modern. Vi söker föremål av kända nordiska formgivare och konstnärer som varit tongivande i skapandet under tidsperioden 1920-40-tal.

Kategorier: Inlämning

Inlämning: Gustavsberg

2024-01-18

Inlämning pågår nu till vår kommande temaauktion - Gustavsberg. Vi letar nu efter föremål designade av några av de mest framstående konstnärerna inom svensk keramik

Kategorier: Inlämning | Keramik

Inlämning: Estrid Ericson med vänner

2024-01-11

Vi är nu på jakt efter möbler, armaturer och inredningsföremål formgivna av de legendariska namnen Josef Frank, Estrid Ericson, Anna Petrus, Nils Fougstedt, Björn Trädgårdh med flera för Firma Svenskt Tenn.

Kategorier: Inlämning

Inlämning: Förgyllt

2024-01-03

Den maximalistiska trenden i inredning med starka färger samt förgyllda accenter är fortfarande stark, därför söker Kolonn just nu allt som är förgyllt.

Kategorier: Inlämning