Hemvärderare

Thommy Nylund

Värderare

En av medgrundarna till Kolonn. Drev tidigare antikaffär i Sundbyberg tillsammans med Pia. Thommy gör främst hemvärderingar och besitter en bred kunskap om antikviteter. Hans främsta intresse är möbler och konsthantverk från 1700-och 1800-talet samt orientaliska föremål.

thommy@kolonn.se

Henrik Åberg

Värderare

Henrik har en magisterexamen i konstvetenskap från Uppsala Universitet.  Han har över 20 års erfarenhet från auktionsbranschen och arbetade tidigare på Bukowskis. Henrik är en av lärarna på Auctionet Academy där han undervisar i stilhistoria. Han har särskilt djup kunskap om möbler och konsthantverk från barocken till och med empiren.

henrik@kolonn.se

Desirée Alexandersson

Värderare

Desirée har en kandidatexamen i konstvetenskap från Södertörns Högskola. Tidigare arbetade hon på Myrorna. Hon är generalist och besitter en bred kunskap inom en rad olika områden.  Framförallt har hon ett specialintresse för klockor, smycken och silver.

desiree@kolonn.se

Gustav Cedergren

Värderare

Gustav är uppvuxen i antikbranschen. Han har en bred kunskapsgrund och är specialiserad på 1900-talets design och konsthantverk, speciellt jugend och belysning.

gustav@kolonn.se