Inlämning: Ljust i mörkret

Onlineauktion 13-24 oktober @auctionet
Sista inlämning 11 oktober

 


 

När mörkret faller på är belysning och ljus det som sätter stämningen.

Till Kolonns temaauktion ”Ljust i mörkret” letar vi nu efter fantastiska ljusinslag för att lysa upp tillvaron. Vi söker ljuskronor, golvlampor, bordslampor, vägglampor, kandelabrar, ljusstakar och vägglampetter från alla tidsepoker.

Vi vet att våra kunder har en speciell förkärlek för formgivare som Josef Frank, Lisa Johansson-Pape, Hans Agne Jakobsson, Carl Fagerlund, Gunnar Nylund, Alice Nordin, Anders Pehrson, Harald Notini, Paavo Tynell, Greta Magnusson Grossman och Poul Henningsen. Vi är också intresserade av varumärken som Orrefors, Luxus, Arvid Böhlmarks Lampfabrik, Firma Svenskt Tenn, Gubi, Itsu, Ateljé Lyktan, Falkenberg belysning och Bergboms.

Om du har några föremål som du skulle vilja sälja på Kolonns temaauktion ”Ljust i mörkret”, tveka inte att kontakta oss för en fri värdering. Inlämning pågår fram till 6 oktober, vi erbjuder möjligheten att få ditt föremål värderat på plats hos oss, digitalt via mejl eller genom en hemvärdering.

Varmt välkomna!

 


 

Skicka in din förfrågan idag

Värderingsförfrågan

För att vi skall kunna göra en så bra värdering som möjligt så ta gärna flera högupplösta bilder och skriv ner mått och skick på föremålen.

  • Dra filer hit eller
    Godkända filtyper: jpg, jpeg, gif, png, pdf, Max filstorlek: 1 GB.