En lekfull jul

2020 har inte varit som andra år för någon och julen har känts långt borta. Men nu står den för dörren igen och det här året behöver vi den kanske mer än någonsin. Adventsstjärnor lyser redan upp i fönsterna, bakningen är i full gång och vi uppmanas att tänka på julklappar tidigare för att undvika trängsel i butikerna.  Vi på Kolonn har därför gjort ett urval för att du ska kunna hitta en personlig och unik julklapp till dina nära och kära utan att behöva ge dig ut i julruschen.

Auktionen innehåller bordslampor designade av Josef Frank för Firma Svenskt Tenn, Waldermarsudddekrukor från Gustavsberg, Clownglas av Anne Nilsson, en glittrande sektion med smycken av bland annat Efva Attling, Gaudy och Wiwen Nilsson. För de som inte lekt klart med sina leksaker finns en lekfull kategori fylld med tåg och bilar. Några favoriter  är en brandbil av Günthermann, en traktor av Bolinder-Munktell och en Tippco motorcykel.

 

Vi hoppas att du hittar en julklapp till någon som du tycker om. Vi på Kolonn önskar er alla en härlig start på julsäsongen.

 

Till auktionen

 

Visning av föremålen äger rum i våra lokaler i Sundbyberg. Vänligen undvik ett besök hos oss vid öppning och stängning för att undvika trängsel, håll avstånd och stanna hemma om ni är sjuka.

 

Ta hand om varandra ❤️

 

Publicerad 2020-11-25