Dödsbo

För oss på Kolonn är det viktigt att erbjuda bra service och expertis i hanterandet av dödsbon. Processen går till så att vi efter det första telefonsamtalet besöker er för en hemvärdering. Vår värderingsman kommer på en tid som passar er för att värdera utvalda föremål eller hela hemmet.

Hemvärderingen är helt kostnadsfri, oavsett om du väljer att sälja eller inte. Om ni väljer att sälja så tar Kolonn hand om hela processen åt er. Vi kan både ta hand om enstaka föremål eller hela hem. Vi kan tillsammans med er även komma fram till en helhetslösning där vi beställer eventuell transport och städning. Vi har även ett gott samarbete med flera välgörenhetsorganisationer, som regelbundet hämtar skänkta föremål hos oss till sina verksamheter.

Hela processen är enkel och vi har alltid kunden i fokus. Detta är vårt alternativ till att köpa (ditt) dödsbo – vi säljer det istället åt dig. På detta sätt är du garanterad att vårt intresse är det samma som ditt. Vår långa erfarenhet av arbete med dödsbon har alltid genererat nöjda kunder och vi ser gärna att du blir en av dem.

För mer information kontakta vår hemvärderingsman Thommy Nylund på 070 – 76 67 981.