Bieber Fever

Vi har fått det stora nöjet att auktionera ut motocrosshjälm och motocrosskläder,burna och signerade av Justin Bieber under hans Sverigebesök 2016, i och med världsturnén Purpose.

Justin Bieber besökte Sverige i september 2016 för en konsert i Stockholm. Som stor motocrossfantast ville Justin gärna passa på att ägna sig åt sin hobby och fick låna en motocross och kläder av Svenska cross-stjärnan Jimmy Olsson och hans flickvän Ellinor Bjurström. Under två dagar åkte paret cross med Justin Bieber och i slutet av dagarna fick paret hjälmen som han använt signerad. Det är denna hjälm och kläderna från dessa dagar som vi nu auktionerar ut. Paret har inte tvättat kläderna sedan mötet så smutsen och svetten från Justin Bieber är fortfarande kvar i kläderna.

Vi ställde tre snabba frågor till Ellinor Bjurström om mötet med världsstjärnan

Hur var det att träffa Justin?
Det var väldigt overkligt och otippat. Han var väldigt trevlig och var bestämd att han ville ha just den rosa outfiten. Jag blev faktiskt positivt överraskad över hur han var som person.

Tyckte han att det var kul att vara i Sverige?
Han verkade gilla Sverige. Han fick ju köra massa Cross, haha. Han hade nog väldigt kul här eftersom att han hade med sig sin kompis Martin Garrix.

Vilken är din favorit låt?
Hmm… det är så svårt! Sorry, är ju alltid en bra låt annars tycker jag One life! Han har ju så många bra. Men hans senaste skiva är ju väldigt bra. Jag ser fram emot all musik han kommer att släppa i framtiden.

Auktionen börjar idag onsdag 23 maj och avslutas den 7 juni på Auctionet.com.

Till föremålet